Tvrtka COM-PA je ponosan partner datalaba-a, u čijem se portfelju nalazi program Pantheon.

Prodajni partneri i partneri za podršku

Implementacijski partneri su zaduženi za niz vrlo značajnih aktivnosti koje se izvode kod korisnika neposredno nakon kupovine odgovarajuće verzije PANTHEON-a. Sustav je potrebno najprije implementirati, zatim buduće korisnike obučiti za rad i osigurati sve aktivnosti potrebne za održavanje.

Uvođenje

Uvođenje ili implementacija je vrlo značajan prvi korak za koji su zaduženi naši partneri. U ovoj fazi se vrše podešavanja svih parametara koji određuju rad aplikacije u okviru određenog poduzeća. Aktiviraju se moduli koji pokrivaju određene poslovne procese i s ključnim se korisnicima definiraju postupci potrebni za pravilno djelovanje aplikacije.

Edukacija

Drugi korak je edukacija korisnika. Nju izvode Datalab partneri koji izvrsno poznaju rad aplikacije PANTHEON-a. kao i sustav rada u određenom poduzeću te na kraju vrlo dobro znaju što sve treba naučiti krajnje korisnke. Prijenos znanja na korisnike je od velikog je značaja jer se na taj način postiže optimalna iskoristiost svih prednosti koje pruža PANTHEON.

Održavanje

Posljednja aktivnost koju izvode implementacijski partneri je održavanje sistema. Neke stvari se izvode on-line u razvojnom centru Datalaba, dok neke obavljaju naši partneri na samom terenu. Uslugu održavanja sistema korisnik dogovara sa partnerom i pritom odgovarajućim ugovorom definira međusobna prava i obaveze.

Posjetite internet.hr